Smuti kot predjed

Smuti kot predjed

Poskusimo postreči smuti

kot predjed!

Presenetimo svoje goste z drugačno vrsto predjedi! Osvežilni in hladni smuti odlično sede pred večerjo. Poskusimo ga pripraviti po metodi Edin Dzemat ali pa ustvarimo nekaj povsem svojega. Možnosti je neskončno.

Sestavine (4 porcije)


4 porcije
100 g medene melone
50 g špinače
1/2 svežega manga (ali 175 g zmrznjenega manga)
1/4 kumare
2 1/4 skodelice mandljevega mleka

Navodila

Na koščke narežemo medeno melono, mango in kumarico ter jih skupaj s špinačo zmešamo v električnem mešalniku Masterpiece. Dodamo mandljevo mleko.

Na uporabimo program za smutije in pustimo, da deluje, dokler smuti ne dobi čudovite zelene barve in kremaste gostote.

Smuti kot predjed vlijemo v visok kozarec in ga postrežemo.

Namig! Predjed kombinirajmo s slanimi prigrizki, kot je parmezanov čips. Če ga postrežemo za zajtrk, ga lahko osladimo z 2 čajnima žličkama medu.