Težava
- voda se med pečenjem pojavi na kuhinjskih tleh
Se nanaša na
- pečica
Rešitev
1. Če voda med peko pride na kuhinjsko dno, med peko nastaja velika količina kondenza.
2. Uporaba preveč vode pri peki majhne količine mesa v veliki posodi bo voda hitro izhlapela in meso bo suho.
Uporabite majhen pekač ali primerno za velikost hrane, katero boste pekli.
Alternativno pečenje na mrežo lahko pod peko postavite posodo enake velikosti za zbiranje sokov.
2. Uporaba vročega zraka za peko bo povzročila več izhlapevanja.
Vroči krožni zrak ustvarja več pare v predelu pečice.
Ko se za kuhanje uporablja vroč zrak, se bo hrana tudi bolj posušila.
Neobvezno: Dodajte malo vode, največ 200 - 400 ml. Med peko ne dodajte več vode.
3. Pri pripravi hrane, ki ustvarja veliko vlage, uporabite toploto zgornjih in spodnjih elementov.
4. Za lažjo določitev natančne narave težave priporočamo, da naročite na tel:+38612425730 enega od naših pooblaščenih serviserjev, da preveri aparat in odpravite težavo.