Naj bo zdravo
Naj bo preprosto, okusno in zdravo
Hrana je ena izmed najpomembnejših stvari, s katero lahko izboljšamo in zavarujemo svoje zdravje. Menimo, da mora biti zdravo prehranjevanje preprosto in prijetno — zaradi česar se vi počutite najboljše. Jejte uravnoteženo in se pogostite, tako da se izognete predelanim sestavinam in kuhate svojo hrano.
Moč ožemanja
Sveže ožeta sadje in zelenjava sta polna vitaminov, mineralov in antioksidantov v primerjavi z večino kupljenih sokov. Uživanje svežega soka lahko pomaga privzeti bolj zdrav vzorec prehranjevanja, še posebej za tiste, ki običajno ne zaužijejo veliko sadja in zelenjave. Je popoln začetek jutra ali slastna in hranljiva malica za celo najbolj izbirčne otroke.
Zahvaljujoč inovativnemu nagibu vrča in rezil zagotavlja namizni mešalnik Powertilt vedno najboljše rezultate.
Maslo iz oreščkov — slastno in hranljivo
Maslo iz oreščkov je nasitno in je odličen vir beljakovin. Lahko vam pomaga ohranjati stabilno raven krvnega sladkorja, zaradi česar imate več energije in nimate takšne želje po hrani. Poskusite še kaj drugega kot arašidovo maslo, recimo mandljevo maslo, maslo iz indijskih oreščkov — ali pa postanite ustvarjalni in naredite svojega iz mešanice oreščkov. Maslo iz oreščkov lahko tudi začinite z začimbami, kot je cimet. Slastno na kruhu, sadju, zelenjavi ali kar sam.
Edinstven nagib mešalnika ohranja vsebino hladno med mešanjem — pomembno pri mešanju oreščkov, ki vsebujejo olja, ki so občutljiva na toploto.
Super bowl smoothiji
Uporabite paro, da ohranite hranila
Zelenjava je zdrav vir vitaminov in mineralov, a način kuhanja vpliva na to, koliko teh hranil dejansko pride do vašega krožnika. Če želite ohraniti hranila, je na splošno najbolje, da je čas kuhanja čim krajši, temperatura čim nižja in količina tekočine čim manjša. Zato je kuhanje v pari eden izmed najboljših načinov kuhanja večine zelenjave. Dodatna prednost pri kuhanju s paro je ohranitev barve, tako bo izgled zelenjave tako dober kot okus.
Kuhajte s paro, da ohranite in izboljšate okuse, hranila in izgled živil.